Hulp voor hulpverleners

Werk je bij een hulpverleningsdienst? Ben je politieagent, brandweerman/vrouw, ambulancemedewerker? Krijg je te maken met schokkende gebeurtenissen, intimidatie of geweld? Of ben je als arts of verpleegkundige/verzorgende fysiek en mentaal tot het uiterste gegaan in de eerste golf van de covid-19 crisis? Blijf er niet te lang mee rondlopen!

Ingrijpende gebeurtenissen hebben een grote impact op lichaam en geest. Veel mensen blijven te lang doorgaan met hun werk terwijl er sprake is van posttraumatische stress: angsten, slaapproblemen, flashbacks en vaak ook fysieke klachten.

Dit vraagt om directe adequate hulpverlening.

Het snel toepassen van professionele hulp na een traumatische gebeurtenis heeft bewezen een positieve invloed te hebben op de zelfredzaamheid en het voorkomen van (langdurig) verzuim. Psycho Consult Kollum biedt een toegewijde mensgerichte begeleiding waardoor langdurig leed en verzuim voorkomen kunnen worden.

Vaak zijn twee of drie consulten al voldoende door bijvoorbeeld behandeling met EMDR-therapie. Echter, ook hier blijft de aanpak zorg op maat en volledig individueel afgestemd.

Herken jij je in bovenstaande? Wacht dan niet te lang om contact op te nemen!


Psycho Consult Kollum