Ervaringen


Reply
Petra
Petra
september 2022
 
 
 
“Marylene is een zeer kundige therapeut; dankzij haar boek ik vooruitgang. Ik zie altijd uit naar mijn sessies!”
september 2022
Reply
anoniem

Erg tevreden over de begeleiding en gesprekken over mijn hulpvragen. Dee-Marylene is een ervaren psycholoog en dat merk je aan alles. In het eerste gesprek werd mijn beginsituatie in kaart gebracht waarna gekeken werd of er een klik was en aan de hand daarvan werd een plan gemaakt. Er wordt op een professionele manier geluisterd, maar je krijgt ook concrete handvatten mee in de vorm van opdrachten waarbij je het gevoel van autonomie terugpakt. Van te voren merkte ik aan alles dat Dee-Marylene goed was voorbereid om de juiste begeleiding te bieden, maar werd er afgeweken van het plan indien nodig. Door corona vond veel online plaats en daar was ik sceptisch over, maar ook daar heb ik veel kracht uit weten te halen. Een fijne plek om met hulpvragen te komen en ook daadwerkelijk geholpen te worden.

september 2022
Reply
W f

Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij Marylene! Gaf me zoveel inzicht en ook handvaten! Ik zie het als een verrijking voor me zelf en kan het iedereen aanraden! Thanks Marylene!

augustus 2022
Reply
Klaske De Haan

Ik ben zeer tevreden!

In een vertrouwelijke sfeer werd ik gehoord / gezien door Marylene. Er was ruimte om samen te kijken naar wat ik nodig had waaronder EMDR.

Deskundige uitleg met hier bedaar ook humor... heel fijn!

De doelen en wensen die ik in het begin van het traject had zijn uitgekomen, heel bijzonder.

Mede dankzij deze sessies zie ik de toekomst weer positief tegemoet, ik ben sterker, rustiger en blijer.

Veel dank lieve Marylene!

mei 2022
Reply
Sietske Veenstra

Marylene is een top therapeute! Ik voelde me vrij snel op mijn gemak bij haar om mijn onverwerkt trauma uit het verleden een plaats te kunnen geven. Goede sessies bij haar gehad om mezelf weer terug te kunnen vinden en dat ik iets mag doen in plaats van moet doen. Ik kan iedereen Marylene aanraden! Marylene nogmaals bedankt voor je kundigheid en meelevendheid.

mei 2022
Reply
Niels Schipper

“Kundige hulp, goed afgestemd op- en veel aandacht voor de persoon. Zeer prettig in de omgang en tijdens de sessies begripvol naast analytisch sterk. Ik voelde me begrepen en geholpen vanaf de eerste keer. Ook al was dit een traject dat langer duurt en vond ik mijn probleem "vaag". Verder nergens "haast" wat onwijs prettig en voor mij belangrijk is. Het stelde me in staat om er het meeste uit te halen, op mijn eigen tempo. Kortom: Goed geholpen, veel aan gehad en persoonlijk gegroeid. Top!”

april 2022
Reply
Pier Hoekstra

Ben zeer tevreden over de periode dat ik onder behandeling ben geweest. De hulpverlener was zeer betrokken, empathisch, aandachtig luisteren, juiste uitleg/feedback/advies. Mijn hulpvraag is voldoende beantwoord door middel van de behandeling. Ben als mens gegroeid en heb mezelf en anderen beter leren kennen. 

 

februari 2022
Reply
anoniem

Zeer tevreden over het af,-/behandelen van mijn zorgvraag.

januari 2022
Reply
anoniem

Er wordt goed naar je geluisterd waardoor er een vertrouwensband ontstaat en dat is de basis voor een goed resultaat van de therapie. Er wordt goed omgegaan met de behoeftes van de zorgvrager hier wordt dan het behandelplan op aangepast.

januari 2022
Reply
anoniem

Marylene is zeer professioneel. Ik voelde me gelijk op m’n gemak door haar open en vriendelijke karakter. Het was dan ook heel fijn om met regelmaat met haar te praten. Het resultaat is dan ook zeer positief.

januari 2022