Ervaringen


Reply
Klaske De Haan

Ik ben zeer tevreden!

In een vertrouwelijke sfeer werd ik gehoord / gezien door Marylene. Er was ruimte om samen te kijken naar wat ik nodig had waaronder EMDR.

Deskundige uitleg met hier bedaar ook humor... heel fijn!

De doelen en wensen die ik in het begin van het traject had zijn uitgekomen, heel bijzonder.

Mede dankzij deze sessies zie ik de toekomst weer positief tegemoet, ik ben sterker, rustiger en blijer.

Veel dank lieve Marylene!

mei 2022
Reply
Sietske Veenstra

Marylene is een top therapeute! Ik voelde me vrij snel op mijn gemak bij haar om mijn onverwerkt trauma uit het verleden een plaats te kunnen geven. Goede sessies bij haar gehad om mezelf weer terug te kunnen vinden en dat ik iets mag doen in plaats van moet doen. Ik kan iedereen Marylene aanraden! Marylene nogmaals bedankt voor je kundigheid en meelevendheid.

mei 2022
Reply
Niels Schipper

“Kundige hulp, goed afgestemd op- en veel aandacht voor de persoon. Zeer prettig in de omgang en tijdens de sessies begripvol naast analytisch sterk. Ik voelde me begrepen en geholpen vanaf de eerste keer. Ook al was dit een traject dat langer duurt en vond ik mijn probleem "vaag". Verder nergens "haast" wat onwijs prettig en voor mij belangrijk is. Het stelde me in staat om er het meeste uit te halen, op mijn eigen tempo. Kortom: Goed geholpen, veel aan gehad en persoonlijk gegroeid. Top!”

april 2022
Reply
Pier Hoekstra

Ben zeer tevreden over de periode dat ik onder behandeling ben geweest. De hulpverlener was zeer betrokken, empathisch, aandachtig luisteren, juiste uitleg/feedback/advies. Mijn hulpvraag is voldoende beantwoord door middel van de behandeling. Ben als mens gegroeid en heb mezelf en anderen beter leren kennen. 

 

februari 2022
Reply
anoniem

Zeer tevreden over het af,-/behandelen van mijn zorgvraag.

januari 2022
Reply
anoniem

Er wordt goed naar je geluisterd waardoor er een vertrouwensband ontstaat en dat is de basis voor een goed resultaat van de therapie. Er wordt goed omgegaan met de behoeftes van de zorgvrager hier wordt dan het behandelplan op aangepast.

januari 2022
Reply
anoniem

Marylene is zeer professioneel. Ik voelde me gelijk op m’n gemak door haar open en vriendelijke karakter. Het was dan ook heel fijn om met regelmaat met haar te praten. Het resultaat is dan ook zeer positief.

januari 2022
Reply
Liselotte

Top therapeute! Deskundig en betrokken. Heeft me enorm goed geholpen met  traumaverwerking en rouwverwerking. One of a kind! 

januari 2022
Reply
Nancy

Lieve Marylene,

wat ben ik je ontzettend dankbaar voor de sessies die ik bij je heb mogen volgen. Het voelde echt alsof ik met een vriendin een gesprek had. 

Gefrusteerd, boos en verdrietig kwam ik bij je binnen. Dat lijf wat me in de steek laat als grootste boosdoener bestempeld. Een onverwerkt trauma van een verkrachting had ook zo z’n sporen achtergelaten. Door jou sessies heb ik mn ogen geopend en wellicht zelfs m’n lichamelijke klachten geaccepteerd

Ik ben zo blij dat een vriendin me op jouw pad bracht. Dank je wel voor je deskundigheid, je lieve woorden, geduld en de tools die je me voor de toekomst gegeven hebt.

Heel veel liefs 

Nanc

 

 

 

december 2021
Reply
Carina

Na het verlies van mijn zoon 3 jaar geleden, en veel oud zeer van vroeger uit mijn puberteit, heb ik de stap genomen om in gesprek te gaan met Marylene. Zij gaf mij de juiste handvaten, inzichten en vertrouwen om een groot deel van mijn verdriet en boosheid weg te nemen. Heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld, heb geen enkele keer mijn masker op te hoeven zetten en kon met haar praten zonder 'filter'.

Lieve Marylene, dank voor afgelopen jaar. Zonder jou was het niet gelukt om deze nieuwe versie van mezelf te worden.

november 2021